Manuel Cheța este ”Un român în Londra”

De Manuel am aflat de la Sorin Ciociu, un fost invitat din sezonul trecut si unul din oamenii care se ocupa de proiectul Radio Punct – radioul romanilor din Marea Britanie, si mi s-a parut instant un tip interesant. Cu radacini apropiate de ale mele, fost brasovean la randul sau si mai ales cu o sumedenie de proiecte interesante realizate la o varsta destul de tanara, de la bloguri, emisiuni tehnice la postul local TVS si pana la podcasting in anul 2016 Manuel este cu siguranta un interlocutor deosebit.

Si-a luat inima in dinti in urma cu vreo 5 ani si a hotarat ca are nevoie de o schimbare majora in viata lui, iar cum Londra este acest Babilon modern, un amestec de culturi si popare cu oportunitati foarte bune de munca si de viata a ales-o drept noua sa casa. Intrucat este pasionat si el de podcasting si a considerat ca are ceva de oferit prin vocea lui, a pus pe picioare propriul sau podcast si unul din putinele podcasturi de expati in limba romana intitulat sugestiv “Un roman in Londra” si care are deja 122 si doua de episoade. La cat mai multe inainte, Manu! Puteti totodata sa descoperiti mai multe despre el de pe blogul lui personal, https://manuelcheta.com/.

Discutia cu Manu a fost extrem de interesanta si probabil ca s-ar fi putut desfasura pe mai multe ore, dar intrucat eu nu sunt Joe Rogan, iar voua nu va plac episoadele foarte lungi, am decis sa intrerupem discutia ca de obicei dupa vreo ora si 20 de minute, timp in care am aflat niste pareri foarte interesante care mi-au dat de gandit si sper sa va faca si voua placere sa il ascultati.